Do you want to join us, helping animals?

It doesn't matter how active you choose to be -you still

count a lot to us!

As a member you receive updates and news to your email and summons to AniAmore board meetings.

 

You can choose which projects you would like to participate in and which petitions you wish to sign. But obviously, you're here because you want to improve

animals rights and living situation in our societies! 

 

It doesn't cost anything to become a member, but you can choose to donate any amount oranimal food or supply.

All the money go straight into the different projects, you can also choose if you want your money to go to a specific cause.

 

The goal is to become as many as possible, so that AniAmore

can become as powerful as possible!

The more people we are, the more we have the power to influence decisions.

 

Become a member!

 

Vill du vara med och hjälpa djuren?

Det spelar ingen roll om du kommer

att vara aktiv medlem eller ej, du räknas ändå!

Som medlem så får du uppdateringar och nyheter per mail och kallelser till styrelsemöten och medlemsträffar där du kan vara med och tycka till.

 

Du väljer själv vilka projekt du vill vara delaktig i och vilka protester du vill skriva på eller vara med i. Men du ska självklart vilja främja djurens

välstånd och rätt i samhället!

 

Det kostar ingenting att vara medlem, men du kan välja att donera pengar eller djurmat/tillbehör. Alla pengar går oavkortat till projekten, du kan även välja ett specifikt ändamål dit du vill att dina pengar ska gå.

 

Målet är att bli så många som möjligt så att AniAmore blir så kraftfull som möjligt!

Ju fler vi är, desto mer har vi att säga till om.

 

Bli medlem!

AniAmore Ambassadeur

 

Vi har flera projekt som behöver volontärer, kontakta oss så kan du välja ett, varsomhelst i världen med det djur du gillar mest. Kostnaden för resan och vistelsen står du för själv.

 

Om du själv känner till ett hundhem eller liknande och ska hjälpa till där i några dagar eller under en längre tid -kontakta mig så att AniAmore kan hjälpa till med ett eventuellt stöd.

 

Kom ihåg att om du ska volontära eller åka någonstans där du hjälper djur -fota! Rapportera! Jag lägger upp allt bra som görs för djuren här på AniAmores hemsida (självklart med ditt medgivande).

 

Jag vill endast att du meddelar mig om var du ska hjälpa till så att jag kan kolla upp organisationen och vara säker på att ändamålet inte har något med djurexploatering att göra.

 

På så sätt bygger vi tillsammans AniAmores "varumärke" och kan sedan enklare få bidrag i form av djurmat och tillbehör eller få sponsring.

 

Kontakta mig om du vill bli en AniAmore ambassadeur eller har frågor!

Become a member